!DOCTYPE html> Accesorii pentru Utilaje
Sună acum: 0727352117
SUNĂ

Accesorii și Consumabile

La noi gasiti consumabile Hypertherm - Thermacut - Cebora - Kjellberg

Compresor cu Surub si Uscator 11kw/15kw

Aceste compresoare sunt special concepute pentru masinile de debitat cu laser fibra. Folosirea unei compresor la masinile de debita cu laser reduce semnificativ costul de debitare.

Click aici pentru detalii

Sistem de exhaustare și filtrare LW1206-075

Sistemul de exhaustare cu filtru este un aparat de protecție cu flux de aer care aspiră și fil-trează eficient aerul contaminat oferind o protecție operatorului și angajațiilor din încăpere pre-cum și protecția mediului prin stoparea noxelor înainte de a fi evacuate în atmosferă. Domeniul de aplicație reprezintă activități interioare unde prin diferite procese se generează un nivel ridicat de fum și praf.

Click aici pentru detalii

Sistem de exhaustare și filtrare LW1605A-110

Sistem de exhaustare și filtrare echipat cu o aspirație de aer reglabilă, cu sistem integrat de separare ulei-apă ca filtrare secundară, care nu permite nici o scăpare a impurităților. Este un aparat de protecție cu flux de aer care aspiră și filtrează eficient aerul contaminat oferind o protecție operatorului și angajațiilor din închăpere precum și protecția mediului prin stoparea noxelor înainte de a fi evacuate în atmosferă.

Click aici pentru detalii

Consumabile Hypertherm

Hypertherm este dedicat sprijinirii operaţiunilor dvs. cu piese de înaltă calitate. Atunci când achiziţionaţi consumabile pentru sistemul Powermax, căutaţi codul de culori uşor de înţeles de pe ambalaj, organizat în funcţie de seria pistoletului, pentru a identifica consumabilele potrivite pentru pistoletul dvs. Powermax manual sau mecanizat.

Consumabile Powermax30 AIR

Consumabile Powermax30 XP

Consumabile Powermax45 XP

Consumabile Powermax65

Consumabile Powermax85

Consumabile Powermax105

Consumabile Powermax125

Comenzile pentru consumabile Hypertherm va rugam sa trimiteti pe comenzi.versycnc@gmail.com iar ulterior veti fi contactat pentru confimarea comenzii.

Livrare Rapidă in cel mult 24 ore!

Consumabile Thermacut

Noua linie de consumabile originale Thermacut. Folositi electrodul cu design unic de la Thermacut pentru o mai buna calitate a taierii si o durata de viata marita a tuturor consumabilelor !

Costuri Reduse

Durata de Viata Indelungata

Design Unic

Comenzile pentru consumabile Hypertherm va rugam sa trimiteti pe comenzi.versycnc@gmail.com iar ulterior veti fi contactat pentru confimarea comenzii.

Livrare Rapidă in cel mult 24 ore!