Sună acum: 0727352117
SUNĂ

Taiere cu Jet de Apa

Debitarea metalului folosind jet de apă

Mașină de tăiat cu jet de apă Seria V

Despre utilaj

Seria V constituie o adapatare si evolutie a Masinilor de Taiat cu Plasma din Seria G, masini care au trecut testul timpului in conditii industriale. Prin folosirea unor surubului cu bile masive pe toate axele (suruburi cu diametru de 25 mm) si protejarea acestora de actiunea abrasiva a nisipului folosit la debitrarea cu jet de apa, am creat o masina care performeaza 24h / zi, 7 zile pe saptamana, ani la rand, cu operatii minime de intretinere.

Programele oferite integreaza cele mai importante tehnologii specifice operatiunii de taiere cu jet de apa, cum ar fi: micsorarea presiunii jetului de apa pentru strapungerea materialelor casante (sticla, ceramica, piatra); miscari specifice strapungerii unor materiale groase si / sau dure; deacelarea / accelerarea miscarii la colturi, pentru marirea preciziei etc.

Specificații Tehnice

  • Suprafaţa utilă: 2000 X 1000 (mm)
  • Structura tip portal, portal de 2000 mm util
  • Grosime maximăde debitare: 100mm
  • Tensiune de alimentare: 380V / 63A
  • Viteza maxima de tãiere / pozitionare : 5000 / 16000 (mm/min
  • Constructie robusta, elemente sudate si profile duraluminiu
  • Angrenare prin pinion si cremaliera pe axa X, surub cu bile pe axele Y si Z
  • ghidajele liniare si suruburile cu bile sunt protejate impotriva prafului

Transport Gratuit

Ne asigurăm că utilajul tău ajunge la tine în siguranță fără alte costuri suplimentare.

Montaj și instruire
Gratuit

Montajul și instruirea personalului tău va fi asigurată de către societatea noastră

Consumabile pentru Jet de apă

KMT este dedicat sprijinirii operaţiunilor dvs. cu piese de înaltă calitate.

Vezi detalii

Specificatii pompă KMT

Soluții profesionale de debitare, crăițuire și marcare cu jet de plasmă pentru tăiere metale.

Vezi detalii

Pompa de inalta presiune KMT

Pompa KMT StreamLine SL-50 STD este o solutie flexibila de taiere cu jet de apa cu o presiune maxima de 3800 bari, echipat cu intensificator de presiune.

Toate pompele KMT sunt echipate cu pistoane din ceramica. Comparat cu pistoanele din metal, cele din ceramica au o suprafata mai tare si mai fina, rezistand astfel mai bine la uzura si zgariere, ce a ce rezulta in durata de viata crescuta a componenetelor de etansare .

Designul inovator al intesificatorului de presiune (Hards Seal End Cap Design) se bazeeaza pe etansare “metal pe metal” , reducand astfel costurile de operare datorita eliminarii garnituri de cauciuc din modelele precedente.

Pachetul Abrasive Management System (AMS) care contine capul de taiere AUTOLINE, sistemul de dozare a nisipului abrasiv FEEDLINE si recipientul ABRALINE asigura un flux constant si neintrupt de material abrasiv (dar variabil cu ajutorul unui potentiometru).

In cazul in care se doreste taierea simultana cu mai multe capete de taire, exista pachete AMS duale sau chiar triple. Pompa SL-VI 50 STD este capabila sa furnizeze debitul necesar pentru tairea cu 2 capete cu duze de 0.25 mm(duzele standard)

Pompa are integrat un schimbator de caldura (ulei/apa) care odata legat la reteaua de apa asigura racirea adecvata a unitatii fara costuri suplimentare.

Telecomandă fără fir

Usureaza enorm interactiunea cu masina de debitare,raza de actiune 30m, durata de functionare 100h cu doua baterii R6, pornire taiere, pauza, reluare taiere, setarea pozitiei initiale (0,0), deplasare pe axele X siY, respectiv reglaj inaltime, taiere manuala, ajustarea vitezei, buton panica

Întrebări frecvente

Pentru majoritatea mașinilor simple de tăiat pe 3 axe, operatorii fără experiență pot fi instruiți în câteva zile pentru a fi un operator de succes. Odată cu creșterea tehnologiei mașinilor și echipamentelor de tăiere, mașinile moderne sunt echipate cu un anumit grad de automatizare, ceea ce face tăierea ușoară. Mașinile funcționează oricum în modul automat, chiar și atunci când este disponibil personal experimentat, datorită nivelului ridicat de complexitate; funcționarea manuală poate duce la deteriorarea gravă a lucrului sau a mașinii.

Deși ceea ce am spus deja este adevărat, este adevărat, de asemenea, că operatorii cu experiență ar putea avea mai multă grijă de echipamente în caz de urgență, să înțeleagă mai bine de ce necesități de service aparatul, să respecte mai bine procedurile de avertizare și pericol, și utilizați mai bine consumabilele. Personalul cu experiență nu este o necesitate, dar poate ajuta întotdeauna să conducă lucrurile mai bine.

La livrarea Utilajului va oferim Instruire gratuita

Aveti nevoie de un compresor, deoarece este nevoie de el pentru plasma (compresorul nu vine impreuna cu masina de debitat cu plasma) si pentru montarea utilajului este nevoie de o platforma betonata.

  • Tăieturi drepte

Galerie Foto / Video

Consumabile

Suntem importatori pentru urmatoarele marci: Hypertherm, Kjellberg, Zinser, KMT Waterjet. Avand in vedere colaborarea stransa cu aceste companii va oferim preturi competitive dar si sfaturi competente in a obtine cele mai bune rezultate cu aceste consumabile. Pentru oferte de pret, nu ezitati sa ne contactati.

Consumabile plasma Hypertherm
Consumabile plasma Kjellberg
Consumabile si piese de schimb jet de apa KMT