+40720 021 427 Sună Acum
Simleu Silvaniei, str. Pandurilor, Nr. 32, Salaj Vezi Harta

CNC Laser

Debitarea metalului folosind Laserul

Descriere

Masina de debitat cu laser VersyCNC VLS1530Z-30R permite prelucrarea în 2D a diferitelor foi de tablă din oțel carbon, oțel inoxidabil, aliaje de aluminiu și de cupru.

Sursa de laser (rezonatorul) 3000W este un produs recent dezvoltat, care datorită pulsării de diodă nu numai că este de performanță ridicată si foarte stabilă, dar si cu o durată de viață foarte îndelungată. Necesită mult mai puțină întreținere și are consum mai mic de energie, decât mașinile de laser CO2.

Transmitera fascicolului de laser la capul de taiere estre realizat prin fibra optica care elimina operatiunile dificile de aliniere si intretinere oglinzi in cazul laserelor CO2.

Capul de tăiere conține racordul de fibră optică, unitatea de focalizare, ferestrele de protecție, conexiunile gazului de lucru, sistem electronic din sensori de sensibilitate mare, care asigură un autofocus foarte precis, iar în cazul ciocnirii accidentale cu materialul, printr-o indepărtare foarte rapidă, protejează capul de deteriorări.

Batiul mașinii este o construcție masivă din otel cu un grad ridicat de carbon detensionat si frezat pe centru de prelucrare in cinci axe pentru a garanta precizia si rigiditatea necesara debitarii cu laser.

Portalul utilajului este realizat din aluminiu turnat care este ulterior preluctat pe utilaje de mare precizie, rezultand o traversa rigida dar totodata usoara pentru a permite acceleratii si viteze de lucru exceptionale.

Masa de lucru dotat cu grătar aferent, asigură o suprafațaă stabilă de poziționare pentru foile de metal. Exhaustarea eficace de fum și de praf este asigurată de un sistem de ventilație de mare capacitate.

Angrenarea axelor X si Y se face cu mecanism cu pinion si cremaliera acționate cu servo si reductoare planetare. Acest sistem corespunde în totalitate exigențelor tehnologiei moderne de debitare cu laser. Accesibilitatea pentru întreținere și service este garantată de copertine usor îndepărtabile și usi de vizitare.

Utilajul este dotat cu două mese de lucru și un sistem de transfer al meselor de lucru. Sistemul este echipat cu un manipulator tip grila care schimba automat grătarul cu foaia de tabla în zona de lucru si în zona de manipulare.

Cap Laser cu focalizare automată

Potrivit pentru diferite distanțe focale, focalizarea va fi reglată automat în timpul procesului de tăiere, ceea ce poate obține cel mai bun efect de tăiere a diferitelor grosimea tablei. Capul laser evită activ obstacolele, reducând foarte mult probabilitatea ca capul laser să lovească placa.

Batiu sudat din oțel carbon

Batiul mașinii de tăiat cu laser fibră este alcatuit din structura sudata din oțel carbon de înaltă calitate pentru asigura rigiditate si pentru a elimina orice deformare. Dupa sudare si prelucrare preliminara trece printrun proces de detensionare prin tratament termic, pentru a elimina stresul cauzat de sudare dupa care este prelucrat pe CNC cu cinci axe de mare precizie.

Proiectarea secțională poate reduce în mod eficient pierderea de energie a ventilatorului.

Portal din aluminiu turnat

Respectand standardele folosite in industria aviatica grinda de aluminiu turnat garanteaza o precizie ridicată, rezistență bună, greutate redusă, rezistență la coroziune, anti-oxidare.

Sună acum si cere detalii

Un Consultant vă poate ajuta in alegerea cea mai bună

Caracteristicile aparatelor de taiere cu laser

  • Caracteristici
  • Sursa laser: Laser cu fibra
  • Dimensiuni utile: 3000*1500*100 mm
  • Grosime maxima de taiere: Otel carbon 15 mm, otel inoxidabil 8 mm, aluminiu 6 mm
  • Viteza maxima de pozitionare: 80 m/min
  • Racire: Racire cu apa, circuit dual pentru sursa laser / cap taiere
  • Masa interschimbabila: Actionare motorizata