Sună acum: 0727352117
SUNĂ

Mașină de tăiat cu plasmă model compact

Despre utilaj

Masina de debitat tabla Compact este un echipament compact eficient, de inalta precizie, imbina materiale de calitate cu cele mai noi tehnologii dezvoltate de firma noastra. Constructia solida, ghidaje liniare industriale cu bile recirculate, Servo motoare Hybride, reductoare planetare de mare precizie, control numeric performant bazat pe sistemul de operare Windows 10, asigura viteza, precizia dar si usurinta in exploatare utilajului.

Program de optimizare performant, interfata prietenoasa, telecomanda fara fir, sunt doar cateva aspecte care contribuie la succesul acestor mașini. Disponibil în următoarele dimensiuni: 3000mm x 1500mm, 3000mm x 2000m

Specificații Tehnice

 • Suprafata utila de Lucru este de 3100mm x 1600mm
 • Suprafata utila de Lucru este de 3100mm x 2100m
 • Sursa Plasmă Cebora / Hypertherm / Thermacut
 • Cursa Axei X este de 1600mm / 2100
 • Cursa Axei Y este de 3100 mm
 • Viteza maximă de mișcare/pozitionare 5000/16000 (mm/min)
 • Grosimi debitare plasmă 1-25 (mm)
 • 2 motoare montate în paralel pe axa X, pentru precizie și viteză marită
 • Construcție robustă, elemente sudate și profile duraluminiu
 • Putere Sursa Plasmă: 45A pana la 130A
 • Angrenare prin pinion si cremalieră pe axa X și Y, surub cu bile pe axa Z
 • Ghidalele liniare cu bile sunt protejate împotriva prafului

Transport Gratuit

Ne asigurăm că utilajul tău ajunge la tine în siguranță fără alte costuri suplimentare.

Montaj și instruire
Gratuit

Montajul și instruirea personalului tău va fi asigurată de către societatea noastră

Consumabile pentru Jet de apă

KMT este dedicat sprijinirii operaţiunilor dvs. cu piese de înaltă calitate.

Vezi detalii

Specificatii pompă KMT

Soluții profesionale de debitare, crăițuire și marcare cu jet de plasmă pentru tăiere metale.

Vezi detalii
soft optimizare de taiere

Telecomandă fără fir

Usureaza enorm interactiunea cu masina de debitare,raza de actiune 30m, durata de functionare 100h cu doua baterii R6, pornire taiere, pauza, reluare taiere, setarea pozitiei initiale (0,0), deplasare pe axele X siY, respectiv reglaj inaltime, taiere manuala, ajustarea vitezei, buton panica

Întrebări frecvente

Pentru majoritatea mașinilor simple de tăiat pe 3 axe, operatorii fără experiență pot fi instruiți în câteva zile pentru a fi un operator de succes. Odată cu creșterea tehnologiei mașinilor și echipamentelor de tăiere, mașinile moderne sunt echipate cu un anumit grad de automatizare, ceea ce face tăierea ușoară. Mașinile funcționează oricum în modul automat, chiar și atunci când este disponibil personal experimentat, datorită nivelului ridicat de complexitate; funcționarea manuală poate duce la deteriorarea gravă a lucrului sau a mașinii.

Deși ceea ce am spus deja este adevărat, este adevărat, de asemenea, că operatorii cu experiență ar putea avea mai multă grijă de echipamente în caz de urgență, să înțeleagă mai bine de ce necesități de service aparatul, să respecte mai bine procedurile de avertizare și pericol, și utilizați mai bine consumabilele. Personalul cu experiență nu este o necesitate, dar poate ajuta întotdeauna să conducă lucrurile mai bine.

La livrarea Utilajului va oferim Instruire gratuita

Aveti nevoie de un compresor, deoarece este nevoie de el pentru plasma (compresorul nu vine impreuna cu masina de debitat cu plasma) si pentru montarea utilajului este nevoie de o platforma betonata.

 • Tăieturi drepte

Galerie Foto / Video

Consumabile

Suntem importatori pentru urmatoarele marci: Hypertherm, Kjellberg, Zinser, KMT Waterjet. Avand in vedere colaborarea stransa cu aceste companii va oferim preturi competitive dar si sfaturi competente in a obtine cele mai bune rezultate cu aceste consumabile. Pentru oferte de pret, nu ezitati sa ne contactati.

Consumabile plasma Hypertherm
Consumabile plasma Kjellberg
Consumabile si piese de schimb jet de apa KMT